facebook.fw     twitter.fw     

Webdesign

 

Een website laten maken is iets wat u waarschijnlijk niet dagelijks laat doen, laat staan dat u dit zelf doet. Omdat het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van uw website essentieel zijn voor het beeld dat bezoekers hebben van u of uw bedrijf, is het verstandig hiervoor een professionele webdesigner in te schakelen.

Een goed ogende, goed werkende website laat een goede indruk achter en levert meer respons op. En, niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug.

Uw website wordt zoekmachine-vriendelijk gebouwd. Wat heeft u uiteindelijk aan een prachtige website als deze niet in een zoekmachine, bijvoorbeeld Google, gevonden wordt.

Daarnaast krijgt het contactformulier een captcha mee, zodat u geen spam en onnodige e-mails binnen krijgt.

 

CMS Website

CMS is een Content Management System. Dit houdt in dat de website direct in een internetomgeving wordt gebouwd. Dit heeft voordelen want "what you see, is what you get", daarnaast kunt u als opdrachtgever het proces vanachter uw eigen PC, laptop of tablet volgen. Daarnaast is het eenvoudig zelf de website te onderhouden, mits u hier tijd voor heeft. Onderhoud uitbesteden kan uiteraard ook.

Onze websites worden voornamelijk is Joomla! gebouwd. Joomla! werkt net als ieder andere CMS met templates. Dit kan een standaard "build-in" template zijn, welke in beperkte mate naar uw smaak kan worden aangepast. Wij werken vooral met "ready-made" templates die naar uw wens ingevuld kan worden. Daarnaast kan er ook voor meer geavanceerde webtechnieken als formulieren, slideshows, foto-albums, google maps, Youtube, social media of bijvoorbeeld een tweetalige website gekozen worden.

 

HTML Website

Het is ook mogelijk een website in HTML te laten maken. Hiervoor wordt Adobe Dreamweaver gebruikt. Het is een mooi programma met heel veel mogelijkheden, maar het vergt de nodige kennis en is moeilijk zelf te onderhouden.

 

Advies

Wij kunnen u adviseren in uw keuze over webhosting en domeinregistratie.