facebook.fw     twitter.fw     

Onderhoud

 

Zelf doen of laten doen

Het is soms een lastige afweging waarbij kennis, tijd en kosten een rol spelen. Als een website in HTML is geschreven, is het soms voordeliger het onderhoud voor uw website uit te besteden.

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel mensen tegen problemen aan. U heeft bijvoorbeeld een kleine wijziging maar u weet niet hoe u deze op de website krijgt of... u heeft er simpelweg geen tijd voor.

Je hebt namelijk de juiste kennis nodig om met HTML om te kunnen gaan. Ik kan u helpen bij het onderhoud van uw website door het juiste onderhoudscontract te kiezen. Ga hiervoor naar Prijzen Webonderhoud.

 

Onderhoud CMS website

Ook als u een CMS website heeft en u heeft geen tijd en/of zin het onderhoud zelf te doen, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

Internetty Webdesign voert de wijzigingen aan uw website snel en efficiënt uit. U stuurt uw wijzigingen en/of aanvullingen in de vorm van teksten (Word), afbeeldingen (JPG of PNG), formulieren, enz. per e-mail op en wij verwerken het. De verwerkingstijd is maximaal 5 werkdagen. 

 

Geen onderhoudscontract

Heeft u geen onderhoudscontract of wilt u geen onderhoudscontract? Geen probleem. ook wanneer u er voor kiest geen abonnement af te sluiten, maar wel onderhoud wil laten plegen aan uw website, dan is dit mogelijk. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Ga ook hiervoor naar Prijzen Webonderhoud.